top of page

febr. 17., Szo

|

Schiedam

Retro házibuli

Welcome drink, sztár fellépő, sör-bor-rövidital-üdítő, csoki-ropi, szuper magyar slágerek egy felejthetetlen buli alkalmával!

Retro házibuli
Retro házibuli

Idő és helyszín

2024. febr. 17. 18:00 – 2024. febr. 18. 1:00

Schiedam, Lange Kerkstraat 70, 3111 NR Schiedam, Hollandia

Jegyek

 • Early bird

  Fedezd fel az exkluzív elővásárlási jegyek előnyeit! Takarékoskodj pénzzeés biztosítsd be helyedet egy különleges áron. Legyél gyors, mert január 21-ig vásárolhatók meg a kedvezményes elővásárlási jegyek. Vásárold meg még ma, és élvezd először az felejthetetlen élményt!

  30,00 EUR
  +0,75 EUR szolgáltatási díj
  Elfogyott
 • Standaard

  A standaard jeggyel teljes hozzáférést kapsz az eseményhez 18:00-tól 01:00-ig. Élvezd az estét szórakozással teli programokkal. Táncolj, ismerkedj meg másokkal és élvezd az esemény kínálta összes különlegességet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, és biztosítsd be a remek időt az egész esti program során.

  32,50 EUR
  +0,81 EUR szolgáltatási díj
  Véget ért
 • VIP Silver

  A VIP-jegy tartalmaz 5 belépőjegyet, üdvözlőitalt, egy asztalt a kényelmes elhelyezkedéshez, valamint egy üveg italt (vodka, whiskey, rum vagy pezsgő). Emellett korlátlan mennyiségű víz, 2 üdítő ital személyenként és korlátlan mennyiségű Hell energiital is jár hozzá. Élvezd a kiváltságokat és fokozd az élményt a rendezvényen!

  275,00 EUR
  +6,88 EUR szolgáltatási díj
  Elfogyott
 • VIP Gold

  Élvezd a VIP-csomagot ezzel a jeggyel, amely tartalmaz 10 belépőjegyet, üdvözlőitalt, egy előre lefoglalt asztalt, két üveg italt (vodka, whiskey, rum vagy pezsgő), korlátlan mennyiségű vizet, 3 üdítőitalt személyenként, valamint korlátlan mennyiségű Hell energiaitalt. Éljen át egy felejthetetlen estét minden luxussal és kényelemmel, amit a VIP-státusz kínál. Ne hagyd ki ezt a kizárólagos élményt, és biztosítsd be a VIP-jegyet egy rendkívüli időtöltéshez az eseményen!

  500,00 EUR
  +12,50 EUR szolgáltatási díj
  Elfogyott

Összesen

0,00 EUR

Esemény megosztása

bottom of page