top of page

Rólunk

Üdvözöljük oldalunkon!

Kedves Látogatónk!

A Rotterdami Magyar Boltot 2013 szeptemberében nyitottuk a város északi részén, hogy finomságokkal és a megszokott otthoni ízekkel és termékekkel örömet okozhassunk az itt élő magyar közösségnek. Családi vállalkozásunk számos holland és nemzetközi törzsvásárlót szerzett, akik szintén rajonganak hústermékeinkért, fűszereinkért, édességeinkért illetve főztünkért.

 

2013 óta folyamatosan bővülünk, vásárlóink visszajelzései alapján változtatunk az árukészleten és figyelünk, hogy az ünnepi asztalokra például minőségi Húsvéti sonkák és Karácsonyra friss halászlevek kerülhessenek. De a friss és fagyasztott élelmiszereken kívül ajándéktárgyak, tisztítószerek, illetve kozmetikumok is kaphatók!

Minden pénteken és szombaton konyhánk megnyílik, ahonnan magyaros ételek kerülnek ki. Jelmondatunk: pont mint otthon. Lehetőség van helyben elfogyasztani, illetve elvitelre kérni!

 

Weboldalunk azzal a céllal készült, hogy egyszerűbben, gyorsabban, interneten keresztül is meg lehessen rendelni azokat a termékeket, amelyek boltunkban is megtalálhatók.
 

Minden kedves vásárlónknak jó vásárlást kívánunk!

Rotterdami Magyar Bolt vezetősége

Geachte Bezoekers!

Onze winkel bestaat sinds 2013 september in Rotterdam-Noord. 

Sindsdien zijn wij steeds aan het verbouwen, uitbreiden en wij doen er alles voor om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Er komt wekelijks nieuwe voorraad vanuit Hongarije in onze winkel. Behalve levensmiddelen verkopen wij cadeauartikelen en cosmetica. Elke week op vrijdag en zaterdag opent onze keuken, waar we de lekkerste Hongaarse maaltijden maken volgens de wensen van onze klanten. U kunt in onze kleine restaurantje plaatsnemen om van een lekkere, warme maaltijd te genieten of u kunt het ook meenemen. Sinds begin juni 2020 hebben we ook onze koffiehuisje geopend, genaamd Honey Bear's Coffee. Hier kunt u naast de heerlijke koffie ook van Hongaarse gebakjes en zoetigheid genieten. De doel van onze website is om het u gemakkelijk te maken online onze producten, die ook in de winkel beschikbaar zijn, te bekijken en te bestellen.

De besturing van de Hongaarse Winkel Rotterdam

bottom of page